jueves, 29 de octubre de 2009

Avui una entrada anecdòtica....Felix Millet protagonitza un videojoc

I en que consisteix el joc de webcómic Tentacle. El jugador ha d'agafar el màxim de bitllets sense que t'agafin els Mossos, a més si aconsegueixes agafar la creu de sant Jordi aconsegueixes inmunitat  durant uns segons.

I es que el cas més greu de frau del Palau de la Música s'ha fet resó en el món de les noves tecnologies. El joc és sencill però entretingut. En Millet apareix com a un dibuix animat i l'anomenen Félix "Bitllet".

I les últimes novetats d'aquest cas: que enlloc de 10 milions segurament han estat 20 milions els que aquest lladre s'ha embutllacat pels seus afers personals.

Us deixo l'enllaç  perque aconseguiu vosaltres mateixos agafar el màxim de bitllets possibles. A veure si aconseguiu que no l' "enchironin". Ara resultarà que la culpa és tota de Montull....

També us deixo enllaç a les últimes novetats d'aquest cas que ara deixa anar algunes perles com "Jo hem limitava a firmar quan veia la firma (d'en Montull). Els talons anaven amb doble firma". O "No hem serveix de res donar noms perque el que faré es perjudicar patrocinadors".